Saturday, April 4, 2020



Αγαπημένοι μου μαθητές και μαθήτριες,

Εύχομαι να είστε όλοι καλά, υγιείς και δημιουργικοί! Και ενώ μένουμε σπίτι και προσέχουμε τον εαυτό μας και την οικογένειά μας, ας κρατήσουμε συντροφιά ο ένας στον άλλο με τη μουσική.

Σε αυτό το ιστολόγιο, θα μοιράζομαι μαζί σας επίκαιρα τραγούδια, ιδέες για δραστηριότητες και φύλλα εργασίας για όσους θέλουν να ξεσκονίσουν τις μουσικές τους γνώσεις.

Ακόμη, κάθε βδομάδα θα αναρτώ ένα challenge, μια μουσική πρόκληση!

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε στην μουσική πρόκληση;
 Όσα παιδιά επιθυμούν να λάβουν μέρος στην μουσική πρόκληση της βδομάδας, μπορούν να ζητήσουν από την οικογένεια τους να στείλει τη συμμετοχή τους στο email musicdrosia@gmail.com  αναγράφοντας στο θέμα του email το όνομα, το επίθετο και το τμήμα σας.

…και όσοι συμμετέχουν;
Στο τέλος της βδομάδας θα αναρτώ τον αριθμό των παιδιών από κάθε τμήμα που έδωσαν σωστή απάντηση στη μουσική πρόκληση! Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει μόνο μια φορά. Κάθε ορθή συμμετοχή θα μετρά ως ένας βαθμός τάξης, τους οποίους θα προσθέσω στην πινακίδα μας όταν επιστρέψουμε στο σχολείο! Το τμήμα από κάθε τάξη που θα μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς θα κερδίσει ένα μάθημα μουσικής με πολλές εκπλήξεις!!!

Έτοιμοι να παίξουμε;

Μουσικοί διαδικτυακοί χαιρετισμοί!
Κυρία Ράνια

Καραντίνα 2021: Μουσική Πρόκληση 2

  Κρουστά Σώματος Τα κρουστά σώματος ( Body Percussion ) είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να φτιάξουμε μουσική χρησιμοποιώντας το σώμα μας ω...